21 Aralık 2017 Perşembe

Kore Kültür Merkezi'nin Açılışının 6. Yıldönümü Etkinliği~♡

Merhabalar!

Ne zamandır yazmayı ertelediğim bir  günü sonunda paylaşıyorum:) Evet taa 2 ay öncesinden kalma😅 Olsun, yine de umarım keyif alırsınız okurken:)

Kore Kültür Merkezi'nde etkinlik etkinlik üzerine. Hepsi de çok keyifli tabii ki:) Her sene olduğu gibi bu sene de açılış yıldönümü etkinlikleri vardı. Bu sene daha farklıydı ama. O kadar kalabalıktı o kadar kalabalıktı ki! 3. yıldönümü etkinliğini hatırlıyorum da. Biz bizeydik sanki. Daha sakindi, ne izlediğimi daha iyi anlamıştım. Daha çok tadını çıkarmıştık. Bu sefer arkadaşlarımla bile zor görüştüm o kalabalıkta 😅 Neyse etkinlikten bahsedeyim biraz~

Ben biraz geç kalmıştım, hanbok defilesi kısmına yetiştim:) Hanbok dikim kursuna giden öğrencilerin kendi diktikleri hanboklarla yaptıkları bir defileydi. 

Geleneksel hanboklarla başladı defile. (İmkansızlıklar içinde çektiğim fotoğraf bu kadar oldu:) )
Daha sonra modern hanboklarla devam etti :)

Ve en sevdiğim kısımlardan biri~ Tabii ki müzik~ ♫
Arirang en sevdiğim parça olabilir gerçekten! Dinlemesi o kadar keyifli ki. Arirang'ı söylemeye başlayınca kameraya sarıldım hemen :)

Çoğu etkinlikte bir jest yaparak Üsküdar'a Gider İken'i söylüyorlar genelde:) Kore'nin enstrümanlarıyla dinledik bu sefer de. Söyleyenin neşesi de neşemize neşe kattı tabii:)

Son gösteri de tekvandoydu. Tekvandoya ilgim olmamasına rağmen ilgiyle izledim gösteriyi:)

Vee yemek zamanı! Etkinliklerin en sevdiğim yanı😅 Evdeki imkanlarla lezzetli Kore yemekleri yapamadığım için etkinliklerde verilen yemekleri afiyetle yiyorum:)

Ama yemeğe ulaşmak o kadar zordu ki! O sıra bitmek bilmedi, o sıkışıklığın içinde öleceğim sandım ama asla vazgeçmedim. Çünkü neden vazgeçeyim? Gün boyu kimbap yemeyi beklemişim ben😅
Diyorum ya, yıllardır böyle kalabalık görmemiştim Kore Kültür Merkezi'nde. Biz uslu uslu sıramıza girer alırdık yemeğimizi. Ama bu seferki kalabalık çok başkaydı.
Neyse zor da olsa ulaştım ya ona bakıyorum ben:)

Yemekten sonra klasik müzik konserine girdik. Ne zamandır böyle huzurla müzik dinlememiştim.  Günün yorgunluğunu, karmaşasını attım üzerimden resmen 

O günün de şimdiden 'anı' olmuş olması çok garip değil mi? 
Daha 3. yıldönümü dün gibi aklımdayken 6. yıldönümüne gelmişiz:)
Mevzu yıldönümü değil, mevzu hızla geçen yıllar. Daha o günlerin tadı damağımda kalmışken 3 yıl daha geçmiş üzerinden.
Yaşadığımız anların kıymetini bilelim💛
Konu ne ara buraya geldi anlamadım, hislendim galiba birden:)
Neyse, mutlu günler o zaman herkese~♡



1 yorum:

  1. birlikte geçirdiğimiz anıları anlattığın yazıları okurken gözümde canlandılar, daha çok anı biriktirmeliyiz!!

    YanıtlaSil